thai massage forum happy ending göteborg

Då var jag på mitt första besök på thaimassage i Göteborg! Kollade TMG . Mitt första inlägg skulle alltså handla om en happy ending! Varit en. Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur jorden nu för tiden. Ja för vi alla vet ju att alla Thaimassager har happy endings . Jag har varit på kanske 5st i Göteborg hittills och på alla ställen utom ett. Det har funnits några trådar uppe tidigare om thai - massage och happy ending i Göteborg. Men inte hittat några nyuppdaterade inlägg om vart.

Stockholms: Thai massage forum happy ending göteborg

Thai massage forum happy ending göteborg Mogna äldre kvinnor mogna kvinnor söker män
Thai massage forum happy ending göteborg 345
BRA SEXFILM CONNECT HOTEL CITY KUNGSHOLMEN 437
Thai massage forum happy ending göteborg 357

Thai massage forum happy ending göteborg - unga

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen! Thai massage i göteborg Prova själv!! Sesan tänkte jag att de som har fått lite "extra" kanske kan skicka ett meddelande till mig om vart de går i gbg, mest önskvärt vore om det fanns något bra på hisingen. Thai massage i göteborg Quote: Boka in en flicka Men sexhandeln är inte hemligare än att du obehindrat kan prata med ägaren om den och boka in en flicka.

Thai massage forum happy ending göteborg - horor stockholm

Planerna förstörda — Heden stängs av - 12 sep. Dom här killarna med bröst är ju kusligt lika en kvinna. GÖTEBORG. Thaimassageinstitut i Göteborg säljer sex - " happy ending " Med hjälp av dold kamera kan GT visa den olagliga sexhandeln. Question Thai massage i göteborg GBG med omnejd och "västra" Sverige. boom-boom = knulla. HE = Happy Ending , dvs avrunkning. Har varit runt på thaimassage i Göteborg en del förr om åren men jag . givetvis på en happy ending:yes: Har förutsättningarna på min sida.

Thai massage forum happy ending göteborg

0 thoughts on “Thai massage forum happy ending göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *